Korting op Fluke Networks Fiber testers

Fluke Networks fiber tester actie

Korting op Fluke Networks Fiber testers

Fluke Networks heeft een nieuwe standaard gezet voor gebruiksgemak, met acht toegekende patenten en zes hangende. Zo is er EventMap™, waarmee iedereen snel een vezelfout kan herkennen zonder naar een spoor te hoeven kijken, een naslagwizard die 'negatief verlies'-fouten elimineert of de mogelijkheid om naadloos over te stappen van een compleet MPO-eindvlak naar een individuele vezel. Fluke Networks Versiv™-platform brengt het testen van koper en vezels samen in één eenvoudige gebruikersinterface en dezelfde LinkWare™-rapportagesoftware.

En hoewel ze niet gepatenteerd zijn, staat het Fluke Networks Technical Assistance Team klaar om u te ondersteunen met meer dan 150 jaar ervaring en een klanttevredenheid van 97%.

Fluke Networks biedt tijdelijk een divers aantal kortingen op de onderstaande producten t/m 14 juni 2020:

OptiFiber™ Pro OTDR - Maakt starters experts en experts sneller
Geautomatiseerde trace analyse en -opstelling ondersteunt applicaties zoals datacenters, PON en externe locaties. Geavanceerde functies zijn onder andere de handmatige expertmodus, op gebaren gebaseerde diepgaande traceanalyse en SmartLoop™ voor bidirectionele tests.

FiberInspector™ Pro - Pak de meest efficiënte oplossing voor fiber inspecties
Het ontwerp met meerdere camera's biedt een Live View van enkele vezels en MPO's van de volledige stam tot de individuele eindvlakken. Optionele geautomatiseerde pass/fail resultaten in enkele seconden. Integreert met Versiv en LinkWare voor eenvoudige bediening en documentatie of met mobiele telefoons. Compact, ergonomisch ontwerp met autofocus.

CertiFiber™ Pro OLTS - Verlaagt de certificeringskosten met tweederde
De snelste Optical Loss Test Set (OLTS) in de industrie: twee vezels op twee golflengten in minder dan drie seconden. Beheer taken en testers vanaf elk slim apparaat via Wi-Fi met LinkWare™ Live. Taptive™ touchscreen-interface elimineert onjuiste instellingen en "negatieve verlies"-fouten. De interface is compatibel met Flux en ondersteunt een dubbelzijdige pass/fail-certificering van de eindvlakken van de glasvezelaansluitingen.

Versiv™-kits voor koper en vezel - 's Werelds meest efficiënte certificeringsplatform voor bekabeling
De modulaire Versiv™-familie verlaagt de kosten van koper- en vezelcertificering met tweederde. Het ontwerp dat klaar is voor de toekomst ondersteunt Cat 5 t/m Cat 8, vezelverlies en inspectie plus OTDR-tests. De Taptive™ touchscreen-interface zorgt ervoor dat taken de eerste keer goed worden uitgevoerd. Beheer elk Versiv™-apparaat via wifi met LinkWare™ Live.

Voor meer informatie over de kortingsmogelijkheden bel ons op 0184 - 642 343 of mail ons via sales@have-digitap.nl

Deze actie is geldig vanaf 11-02-2020 t/m 14-06-2020.
Eventueel weergegeven prijzen zijn in EUR, excl. BTW en onder voorbehoud.
Deze actie is niet bedoeld voor wederverkopers en niet geldig i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld.