• Dit nieuwsbericht is niet meer actief en automatisch gearchiveerd op 07-12-2017.

Sonel Productlanceringen 2017

Sonel heeft voor dit jaar weer een serie gebruiksvriendelijke en innovatieve producten gelanceerd.

Sonel Productlanceringen 2017

De PAT-10 is één van de nieuwe producten. Dit is een compacte en eenvoudig te gebruiken PAT tester voor de basis installateur en beheerders van onder andere universiteiten, scholen, hotels, sporthallen en partycentra. Volledig geautomatiseerd voor het testen van elektrische apparatuur, IEC kabels en verlengkabels. Met één druk op de startknop wordt de test uitgevoerd. De PAT-10 wordt geleverd met een kalibratiecertificaat, een powersupply, wifi (printen) en USB connecties.

De LKZ-720 is een kabel- en groepenzoeker die is ontworpen voor het detecteren van spanningsvoerende en niet spanningsvoerende kabels en andere geleiders in verschillende materialen (beton, steen, hout, grond). Er is zelfs een mogelijkheid om kabels tot een beperkte diepte in de grond op te sporen. Met geluidsindicatie voor het vinden van kabels en lichtindicatie voor detectie van groepen.

De PQM-707 is een nieuwe revolutionaire Power Quality Analyzer en Energy Logger van Sonel en beschikt over een groot 7” touch screen met een intuïtieve interface. Het type klemmen wordt automatisch herkend en ingesteld. Verder is deze meter voorzien van een Nederlandstalig menu en bijgeleverde Nederlandstalige software.

Dit nieuwsbericht is vrijgegeven op 06-03-2017 en wordt automatisch gearchiveerd op 07-12-2017.