Geschiedenis

Al sinds 1968 is het techniek wat bij ons de klok slaat. Aanvankelijk als producent in de agrarische sector onder de naam Zero, wat al snel werd veranderd in IK (Internationale Koeling), kwam er door toenemende bedrijfsactiviteiten in 1977 een aparte handelstak uit voort; IK-Handel. Door overname in 1992 door Harm van der Veen werd de naam gewijzigd in HAVÉ-Handel. De overname in 1994 van de firma Digitap, een afkorting voor digitale apparatuur, leidde behalve tot uitbreiding van het assortiment ook tot de naamsverandering in Havé-Digitap.

Leergierig, gedreven en ambitieus bouwen wij aan een ruim assortiment test- en meetinstrumenten van toonaangevende merken. Hierdoor kunnen we voor elk test- en meetprobleem een oplossing leveren. Daarnaast breiden we, met elke vraag die onze klanten aan ons stellen, onze kennis en ervaring verder uit. In ons nieuwe merkonafhankelijke kalibratiecentrum, wordt uw instrument met de grootste zorgvuldigheid behandeld.

Het resultaat mag er zijn. Inmiddels is Havé-Digitap uitgegroeid tot het grootste test- en meetinstrumentenhuis van Nederland!