HD Energie Consult

Deze service is komen te vervallen

Als het gaat om het besparen van energie weet bijna iedereen inmiddels wel wat de voordelen daarvan zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden. Maar bij velen blijft het daarbij. Een praktische invulling van energiebesparende maatregelen vergt de nodige voorbereiding, maar hoe en waar begin je dan?

Havé-Digitap heeft daar een oplossing voor bedacht; het HD Energie Consult.

 1. Gratis energiemeting: Eén van onze adviseurs komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs om ter plekke uw energieverbruik te meten over een langere periode.
 2. Gratis en vrijblijvend advies: Op basis van deze meetgegevens krijgt u een advies over welke maatregelen u in uw situatie kunt nemen om het energieverbruik terug te dringen.
 3. Gratis Return on Investment berekening: Of het toepassen van LED verlichting in uw situatie rendabel is, kunnen wij bepalen met een return on investment berekening.
 4. Gratis tweede energiemeting: Besluit u om uw huidige verlichting door ons te laten vervangen, dan komt onze adviseur na de installatie van de LED verlichting bij u terug om opnieuw uw energieverbruik te meten over eenzelfde periode als de eerste meting. Zo brengt u de opbrengst van de door u genomen maatregelen in kaart.

Maak direct een afspraak, bel +31 (0)184 642 343.

Actiekrant Havé-Digitap

Download hier onze folder over het HD Energie Consult.

Energieverbruik en netspanningskwaliteit

Voor het uitvoeren van de meting maakt Havé-Digitap gebruik van haar ‘eigen’ Power Quality tools. Als technisch adviserende groothandel levert Havé-Digitap al ruim 23 jaar de meest uiteenlopende test- en meetapparatuur, waaronder Power Quality tools, aan een zeer uiteenlopende groep gebruikers. Havé-Digitap heeft daardoor ruime ervaring met het uitvoeren van metingen gericht op het uitgebreid analyseren van het energieverbruik, de netspanningskwaliteit of het in kaart brengen van netvervuiling. Ook bij het uitvoeren van aanvullende tests, zoals verlichtingssterkte, kan Havé-Digitap gebruik maken van test- en meetinstrumenten uit haar eigen pakket.

Ga voor het volledige overzicht naar onze pagina over Power Quality Tools.

Havé-Digitap kan door haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van test- en meetapparatuur en LED (nood)verlichting een praktische bijdrage leveren aan het besparen van energie in uw werkomgeving.

LED (nood)verlichting

Havé-Digitap levert LED (nood)verlichting van hoge kwaliteit:

  Geen flikkering bij opstarten
 • Dimbaar
 • Goede lichtverspreiding
 • Licht in gewicht
 • Zeer goede powerfactor
 • Lange levensduur
 • Snelle montage

Ga voor het volledige overzicht naar onze pagina over LED (nood)verlichting.