Technisch advies


Ons productaanbod

Bekijk onze acties

Wanneer u voor het eerst bepaalde meetapparatuur gebruikt, is het soms nodig om hierover goed technisch advies te krijgen. Havé-Digitap BV biedt u graag dit advies aan door middel van onze technische trainingen. Zo heeft u altijd waardevolle aanvullende informatie naast de gebruiksaanwijzing van een meetapparaat, die vaak niet voldoende is om het apparaat volledig te begrijpen en optimaal te gebruiken. Technisch advies kan dus door onze verschillende technische trainingen een zeer goede uitkomst zijn voordat u verdergaat of begint met uw project.

Bekijk onze acties

Technisch advies op maat, gericht op specifieke apparatuur en toepassingen

Onze meetinstrumenten zijn zeer geavanceerd, dat is uiteraard een groot voordeel. Echter, het optimale en efficiënte gebruik van deze instrumenten vraagt soms om nodig technisch advies. Wilt u bijvoorbeeld een installatietester aanschaffen, of heeft u deze al aangeschaft? Meldt u aan voor één van onze technische trainingen en krijg advies van een expert op het gebied van meetapparatuur. We leren u bijvoorbeeld hoe u een installatietester, ScopeMeter of thermografische camera moet installeren en gebruiken. Ook geven we u uitgebreide instructies over de interpretaties van de gegevens op de displays van de verschillende meetapparatuur. Zo bent u nooit meer lang bezig met het grondig onderzoeken van uw nieuwe meetinstrument.

Verschillende technische trainingen afgestemd op uw doelstellingen

Neem uw nieuwe meetapparaat mee naar de technische trainingen en krijg volledig grip op uw nieuwe tool. Havé-Digitap BV beschikt over verschillende typen trainingen, namelijk seminars, gebruikerstrainingen en cursussen. Ieder van deze heeft uiteenlopende subcategorieën op basis van verschillende instrumenten en projecten. U kunt deze volgen op locatie en in ons eigen trainingscentrum in Molenaarsgraaf. U kunt ook een periodieke kalibratie van uw nieuwe meetinstrument aanvragen. Bel naar +31 (0)184 642 343 voor meer informatie, om u aan te melden voor de technische trainingen of voor overig technisch advies. Wij helpen u graag op elke mogelijke manier.

Vragen over onze producten?

Velden met * zijn verplicht