Ons productaanbod

Bekijk onze acties

PAT testing (Portable Appliance Testing) is een methode om draagbare elektrische apparaten te testen die gebruikt worden bij productiewerkzaamheden. Dit dient op regelmatige basis te gebeuren om op een veilige manier te kunnen werken. Daarom is het verplicht om periodiek PAT testing uit te voeren. Dit begint met een visuele inspectie van de apparatuur en de bekabeling. Vervolgens dient er gecontroleerd te worden of de elektrische apparaten op de juiste manier geaard zijn en of er geen vreemde geluiden ontstaan bij het gebruik van de apparatuur. Ook dienen metalen onderdelen gecontroleerd te worden.

Bekijk onze acties

Waarom zou u aan PAT testing doen?

Bij PAT testing worden de elektrische apparaten die u gebruikt, getoetst aan verschillende criteria. De belangrijkste hiervan zijn gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Op deze manier bent u er zeker van dat uw apparaten na PAT testing veilig gebruikt kunnen worden. Productiemachines die een PAT test hebben doorstaan, zijn ook beter in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Hierdoor levert u bij uw klant producten af van goede kwaliteit, die veilig zijn om te gebruiken.

Voer zelf een PAT test uit

Met de hoogwaardige meetapparatuur uit het assortiment van Havé-Digitap voert u zelf op een eenvoudige manier een PAT of een NEN3140 test uit. Zo hoeft u PAT testing niet uit te besteden, wat tijd en kosten scheelt. Wilt u weten welke meetapparatuur u moet aanschaffen of huren voor een goede PAT test in uw bedrijf? Wij adviseren u graag als u belt naar +31 (0)184 642 343.

Vragen over onze producten?

Velden met * zijn verplicht