Verhuur meetapparatuur


Ons productaanbod

Bekijk onze acties

Havé-Digitap BV biedt naast nieuwe producten ook de verhuur van meetapparatuur aan van de merken Fluke, Fluke Networks, Kyoritsu en Sonel. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u meetapparatuur voor een eenmalige toepassing nodig heeft. Wanneer u een elektrotechnisch specialist bent is het een grote investering om voor al uw metingen de juiste apparatuur aan te schaffen. Daarom is de verhuur van meetapparatuur bij Havé-Digitap BV een perfecte optie. De elektrotechnische beroepen vragen door een voortdurende uitbreiding, technologische ontwikkeling en specialisering om steeds meer verschillende apparatuur. Ook in deze situatie is de verhuur van meetapparatuur bij Havé-Digitap BV de ideale service.

Bekijk onze acties

De verhuur van meetapparatuur is een perfect alternatief voor een grote investering

Havé-Digitap BV verhuurt meetapparatuur tegen een scherp tarief. Wanneer u het apparaat maar even nodig heeft is dit dus een voordelige optie. De meetapparatuur van verschillende gerenommeerde merken die wij aanbieden, is geschikt voor allerlei soorten toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een isolatieweerstandmeter, impendatietester, kabel- en groepenzoeker, grondkabelzoeker, Power Logger, PQ Analyzer, reflectometer, micro-ohmmeter, netwerktester, DSX Cable Analyzer, warmtebeeldcamera’s die bij uiteenlopende elektrotechnische projecten gebruikt kunnen worden. Ook een installatietester is een dergelijk test- en meetinstrument. Voer uw eenmalige project uit met perfectie en kies voor de huur van kwalitatief hoogwaardige test- en meetinstrumenten.

Deskundig advies en kalibratie

Naast de verhuur van meetapparatuur bieden wij ook periodieke kalibratie en deskundig advies aan. Tijdens onze trainingen, cursussen en seminars op locatie kunt u zich ook laten adviseren over het test- of meetapparaat dat u heeft gehuurd of gekocht. Op locatie geven de instructeurs u graag de juiste uitleg. Heeft u meer informatie nodig over onze diensten? Bel naar +31 (0)184 642 343 en wij helpen u graag verder.

Vragen over onze producten?

Velden met * zijn verplicht