Visie en Missie

Persoonlijk contact en gedegen advies zijn de kernwaarden van Havé-Digitap. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon of bij u op bezoek voor een advies op maat. Door onze ruime voorraad heeft u het product dat u nodig heeft, snel in huis. Online kunt u altijd terecht in onze uitgebreide webshop met veel achtergrondinformatie en actuele ontwikkelingen.

Uw SOS is onze prioriteit!

Bij het leveren van een goed test- en meetinstrument blijft het niet. We zien het ook als onze taak om het gebruik van deze instrumenten te optimaliseren en het rendement ervan voor u te vergroten, door middel van het delen van onze kennis en vaardigheden.

De dagelijkse praktijk van onze klanten vormt de basis van ons aanbod van trainingen, seminars en cursussen. Inhoudelijk richten wij ons steeds op trends in de markt zoals duurzame energie, NEN3140 in de praktijk, nut en noodzaak van het meten van Power Quality en de mogelijkheden van Thermografie in uw situatie.

Elke klant is uniek en elk test- en meetvraagstuk vergt zijn eigen benadering, de oplossing varieert. Onze unieke mix van producten, diensten en services is pas compleet met de factor mensenwerk. Onze medewerkers hebben aandacht voor u en zijn er wanneer u ze nodig heeft.

Deel in onze vaardigheden en krijg een oplossing voor elke test- en meet SOS!