• Importeur en distributeur
  • Eigen kalibratie & servicecenter
  • Voor 14:30 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €100 voor online bestellingen

Bezoek ons op VSK 2024: Ontdek de nieuwste innovaties in installatietechniek

10-01-2024

Van 6 tot en met 9 februari 2024 vind je ons op de VSK 2024, dé toonaangevende beurs die de nieuwste ontwikkelingen in de installatiewereld laat zien. Jaarbeurs Utrecht (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht) is die dagen dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in installatietechniek.

VSK: Nu ook Elektrotechniek

VSK is dit jaar uitgebreider dan ooit. Waar de beurs zich voorheen richtte op W-installatie, zijn er dit jaar ook twee hallen compleet ingericht voor de elektrotechniek. Dé reden waarom Havé-Digitap dit jaar voor het eerst op de beurs te vinden is.

Wat kun je verwachten?

Bij standnr. 08.E047 staan onze productspecialisten klaar om je de nieuwste meetapparatuur van Fluke, Flir, Zircon, Sonel en Kyoritsu te presenteren en kun jij dit ook zelf testen. Heb je vragen over onze producten, hun toepassingen, of wil je gewoon bijpraten? Dit is dé gelegenheid!

VSK 2024: Samen werken aan een duurzame toekomst

Onze sector bevindt zich in een grootste transitiefase: we staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken, om zo de klimaatdoelstellingen te behalen. Tijdens VSK 2024 komt de totale installatiebranche samen om kennis te delen, de laatste innovaties te tonen en te werken aan deze duurzame toekomst. Want de installatiesector speelt een cruciale rol in het behalen van de ambitieuze klimaatdoelstellingen in Nederland.

Alle informatie op een rij

  • VSK 2024: 6-9 februari
  • 9:30 uur tot 17:30 uur (op 8 februari tot 20:30 uur)
  • Jaarbeurs Utrecht

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op VSK 2024, dé plek om bijgepraat te worden over de nieuwste trends en slimmer naar huis te gaan.

Registreer hier gratis jouw aanwezigheid.

Bezoek ons op VSK 2024: Ontdek de nieuwste innovaties in installatietechniek