• Importeur en distributeur
  • Eigen kalibratie & servicecenter
  • Voor 14:30 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €100 voor online bestellingen

Nieuws

Test PV-installaties met de Fluke SMFT-1000

Test PV-installaties met de Fluke SMFT-1000

Fluke heeft een multifunctionele tester voor PV-installaties ontwikkeld: de Fluke SMFT-1000. De eerste alles-in-één PV-systeemtestoplossing waarmee je test of PV-systemen optimaal en veilig werken. Speciaal voor de professional die installatie-, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten levert aan systemen die werken bij 1.000 V of lager. De tester voldoet aan de IEC 62446-1 norm voor categorie 1- en categorie 2-tests. Lees hier wat de voordelen van deze tester zijn voor jou.

22-02-2023

Wij zijn Zircon distributeur in Nederland

Wij zijn Zircon distributeur in Nederland

Zircon Corporation ontwerpt, maakt en verkoopt de wereldwijd meest verkochte elektronische scan- en detectieoplossingen voor balken (balkzoekers), metaaldetectors en elektrascanners voor (bouw)professionals en doe-het-zelvers. De verkoop- en distributieactiviteiten van Zircon in Nederland liggen vanaf 2023 in onze handen.

19-01-2023

Lancering splinternieuwe website

Lancering splinternieuwe website

Wij geloven in kennisdeling, daarom zijn alle producten op onze website voorzien van uitgebreide informatie en specificaties. Als specialist zijn wij ons namelijk als geen ander bewust van het belang van de juistheid van informatie. Door de producten vervolgens logisch in te delen in duidelijke productgroepen en goede filteropties te bieden vind jij altijd wat je zoekt. Heb je toch nog vragen of wil je advies op maat? Dan staat ons deskundige team voor je klaar met een goed en eerlijk advies. Bij ons spreek je direct met een expert!

04-07-2022