• Importeur en distributeur
  • Eigen kalibratie & servicecenter
  • Voor 14:30 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €100 voor online bestellingen

Nieuws

Wij staan op het Henk & Fred Event!

Wij staan op het Henk & Fred Event!

Van 19 t/m 21 september staan wij op het Henk & Fred Event in Expo Houten: het meest spraakmakende event voor jou als installatieprofessional. Onze productspecialisten staan voor je klaar bij stand 167. Bezoek ons om de nieuwste meetapparatuur te bekijken, met al je vragen over onze producten en de toepassingen, of om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

28-08-2023

22 juni 2023: Webinar Energiebesparing in industrie

22 juni 2023: Webinar Energiebesparing in industrie

Ben je op zoek naar meer handvatten om bepaalde parameters te meten? En om de verzamelde data te analyseren zonder gelijk gebruik te hoeven maken van een uitgebreid energie managementsysteem?

06-06-2023

Cashback actie op Fluke glasvezel testers

Cashback actie op Fluke glasvezel testers

Datanetwerk testers gebruik je voor de controle van datanetwerken, koperbekabeling en glasvezelbekabeling. Bij Havé-Digitap kun je terecht voor veel verschillende datanatwerk testers. Van kabelzoekers tot netwerktesters; en van glasvezeltesters tot WAN/LAN Analyzers. Onze specialisten helpen je graag bij de keuze voor de juiste tester en geven met plezier een demonstratie als dit nodig is.

30-05-2023

Test PV-installaties met de Fluke SMFT-1000

Test PV-installaties met de Fluke SMFT-1000

Fluke heeft een multifunctionele tester voor PV-installaties ontwikkeld: de Fluke SMFT-1000. De eerste alles-in-één PV-systeemtestoplossing waarmee je test of PV-systemen optimaal en veilig werken. Speciaal voor de professional die installatie-, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten levert aan systemen die werken bij 1.000 V of lager. De tester voldoet aan de IEC 62446-1 norm voor categorie 1- en categorie 2-tests. Lees hier wat de voordelen van deze tester zijn voor jou.

22-02-2023

Wij zijn Zircon distributeur in Nederland

Wij zijn Zircon distributeur in Nederland

Zircon Corporation ontwerpt, maakt en verkoopt de wereldwijd meest verkochte elektronische scan- en detectieoplossingen voor balken (balkzoekers), metaaldetectors en elektrascanners voor (bouw)professionals en doe-het-zelvers. De verkoop- en distributieactiviteiten van Zircon in Nederland liggen vanaf 2023 in onze handen.

19-01-2023

Lancering splinternieuwe website

Lancering splinternieuwe website

Wij geloven in kennisdeling, daarom zijn alle producten op onze website voorzien van uitgebreide informatie en specificaties. Als specialist zijn wij ons namelijk als geen ander bewust van het belang van de juistheid van informatie. Door de producten vervolgens logisch in te delen in duidelijke productgroepen en goede filteropties te bieden vind jij altijd wat je zoekt. Heb je toch nog vragen of wil je advies op maat? Dan staat ons deskundige team voor je klaar met een goed en eerlijk advies. Bij ons spreek je direct met een expert!

04-07-2022