UNI-T introduceert zijn iENV Line

UNI-T introduceert zijn iENV Line

De nieuwe Uni-T iENV Line compacte omgevingsanalyse meetinstrumenten kunnen worden gebruikt door (HVAC) installateurs, (HVAC) monteurs, onderhoudstechnici, podiumbouwers en zelfs sporters om allerlei metingen zoals licht, luchtsnelheid, vocht, temperatuur en geluid te verrichten. Ze zijn allemaal uitgerust met Bluetooth en maken prima verbinding met de overzichtelijk iENV app, die gratis verkrijgbaar is via Google Play of de Appstore. Ze zijn voorzien van een duurzaam ontwerp en zijn eenvoudig te bedienen.


UT333BT is een mini digitale temperatuurvochtigheidsmeter die een hoge precisie temperatuur humiditiy sensing module technologie toepast om gegevens op te nemen, te verwerken en resultaten op het door u gewenste display weer te geven. Het maakt gebruik van een gekalibreerde sensormodule die de voorspanning vermindert en de nauwkeurigheid verhoogt. Het is lichtgewicht, compact, ergonomisch en gebruiksvriendelijk, waardoor het een goed instrument is voor het bewaken van bijvoorbeeld tuinkassen, veeteelt, magazijnopslag, openbare voorzieningen en vele andere gebieden.


UT353BT is een mini geluidsmeter die het omgevingsgeluid kan omzetten in elektrische signalen, data verwerkt en resultaten op het door u gewenste display toont. Het heeft geen traditionele meter problemen, zoals meter te groot, complexe werking, enzovoort. Deze meter kan het omgevingsgeluid constant monitoren. Het is lichtgewicht, compact, ergonomisch en gebruiksvriendelijk, waarmee het geluidsniveau in bijvoorbeeld hotels, conferentiezalen, home cinema, ziekenhuizen en andere geluidsgevoelige omgevingen wordt gemeten.


UT363BT is een mini luchtsnelheid- en temperatuurtester. Dit lichtgewicht apparaat is uitgerust met de nieuwste magnetische sensortechnologie die de luchtstromingssnelheid direct op het door u gewenste display kan weergeven. Het is een perfect hulpmiddel voor sportevenementen, windmeting, navigatie, HVAC en andere gebieden.


UT383BT is een mini lichtmeter uitgerust met foto-elektrische sensortechnologie, die de lichtintensiteit effectief kan meten met elektrische signalen, vervolgens data gaat verwerken en het resultaat op het door u gewenste display weergeeft. Het is lichtgewicht, compact, ergonomisch en gebruiksvriendelijk, waardoor het een goed instrument is voor het monitoren van lichtintensiteit in bijvoorbeeld huizen, kantoren, scholen, laboratoria, ziekenhuizen en andere gebieden.

Dit nieuwsbericht is vrijgegeven op 12-07-2018 en wordt automatisch gearchiveerd op 01-01-2019.