• Importeur en distributeur
  • Eigen kalibratie & servicecenter
  • Voor 14:30 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €100 voor online bestellingen

Onze missie

Bij Havé-Digitap willen we de elektrotechnische branche versterken door onze kennis en ervaring te delen. Door onze unieke Weet- & Meetvoordelen koop je niet alleen bij een leverancier, maar bij een kennispartner die jou echt vooruithelpt. Onze gecertificeerde productspecialisten geven een onderbouwd advies en ondersteunen met trainingen en demonstraties. Ook houden ze jouw gereedschap up-to-date en in topconditie met periodieke kalibratie, onderhoud en reparaties.

Onze kernwaarden

Wij zijn deskundig(er)

Wij zijn deskundig(er)

Van doorverbinden naar direct een expert Wij kennen onze producten en weten exact wat je ervan kunt verwachten. We geven jou altijd een onderbouwd advies. Omdat een betrouwbaar woord standhoudt.

Wij zijn klantgericht(er)

Wij zijn klantgericht(er)

Van extra stap naar sprintje. Ieder probleem vraagt om een eigen oplossing en daar zetten wij ons voor in! Wij zijn gemotiveerd, betrokken en doen graag wat extra. Omdat het voldoening geeft om jouw (meet) vraagstuk vlot op te kunnen lossen.

Wij zijn precies(er)

Wij zijn precies(er)

Van beloofd naar beslist. Onze dienstverlening is al even accuraat als onze meetapparatuur. Je kunt rekenen op onze rechtstreekse en heldere aanpak en betrouwbare levertijd. Omdat afspraak bij ons ook écht afspraak is.

Wij zijn attent(er)

Wij zijn attent(er)

Van contact naar connectie. Je krijgt bij ons geen keiharde korting, wel stellen wij onze kennis, expertise en meedenkkracht te allen tijde beschikbaar aan onze klanten. Wij geloven namelijk in de kracht van verbinding. Omdat jij meer bent dan alleen de deal.